"Cea mai minunată femeie din lume este cea care te iubeşte cu
adevărat şi pe care-o iubeşti cu adevărat."
  Mircea Cărtărescu

 • Laura Tincu
 • CRISTINA-ELENA ANTOHE
 • Dana Simona Gherghel
 • Mariana Loredana Manz
 • Nelida Amet
 • Maria-Lucia Vlad
 • Iuliana Caciulan
 • Simona Diaconu
 • Iulia Iordache
 • Georgeta Tuta
 • alis
 • KAROLY Mathe

Concurs

Istoria Farmec se confundă cu frumuseţea românească. O frumuseţe autentică, naturală, dezinvoltă. Farmecul româncelor a fost, este şi va fi valoarea centrală a companiei noastre. Iar acest farmec merită pus în valoare.

Te aşteptăm să descoperi poveşti fermecătoare de atunci şi de acum şi să îţi pui în valoare farmecul autentic românesc.

La finalul călătoriei, alături de partenerul nostru EXIMTUR, vom premia cea mai fermecătoare româncă a anului 2013!

Zâmbeşte, eşti fermecătoare!

Dacă ne convingi prin textul înscris în concurs, poţi câştiga lunar produse Farmec la alegere, în valoare de 150 de lei!

La finalul anului, vom avea 10 românce, câştigătoarele fiecărei luni, din care vom alege o mare câştigătoare! Aceasta va câştiga o excursie de două persoane de Dragobete, oferită de partenerul nostru, EXIMTUR, Agenţia de Călătorii.

Fondată în anul 1993 la Cluj Napoca, Compania EXIMTUR a cunoscut o dezvoltare continuă, extinzându-şi reţeaua de agenţii proprii în oraşe importante din România şi devenind una dintre cele mai importante companii de turism din România.

Întrebarea concursului: Ce calităţi trebuie să aibă o româncă mândră-n toate cele?

MĂ ÎNSCRIU

Câştigătoarea lunii decembrie 2013:

Vezi şi celelalte câstigătoare

Este mereu dulce, cu toata lumea, chiar si cu cei care au suparat-o odata, fapt pentru care majoritatea o iubesc, si daca n-o fac,inseamna ca sunt invidiosi. Iarta repede, dar tot asa se si razbuna.Este mereu in centrul evenimentelor si a vietii sociale, artistice, ii place sa fie admirata si are toate motivele pentru asta.
Ana Maria, Sabaoani

Share
O romanca mandra-n toate cele trebuie sa cunoasca valoarea adevarata a sentimentului de dragoste de mama, de tara si de oameni. O romanca mandra traieste romaneste, iubeste romaneste, te farmeca romaneste!
Alina, Bucuresti

Share
ana
Sa fie mandra ca e romanca, sa faca cinste tarii oriunde ar duce-o viata, atat prin aspectul exterior ingrijit cat si prin scara interioara de valori.
ana, Timisoara

Share
Doriana
Romanca mandra-n toate cele trebuie sa aibe un chip ingrijit, machiaj cat sa sublinieze naturalul, ochi luminosi si zambet cald. Pusa in valoare exterior si mobilata frumos interior, sufleteste si mental.
Doriana

Share
 ioana mihaela cramba
Sa fie o buna gospodina, o doamna in societate, independenta, cu personalitate, sa transmita o stare de bine si bucurie, intelegatoare pentru ca tot ce simtim se transmite celor din jur.
ioana mihaela, cluj-napoca

Share
Paru-i blond ca mandrul soare/Sau negru ca de taciune/In obraji doi maci ea are/Si-n ochi stelele din lume/Poate nu-i cea mai frumoasa/Dar te pierzi in ochii ei/Si-are vorba cald-aleasa/Cum nu au multe femei/Ea, in zi de sarbatoare/Ca o gospodina buna/Bucate alese are/Si pe cei dragi impreuna/Este mama iubitoare/S-aiba ai ei copii de toate/Prin zapada sau prin soare/Ar cara si pietre-n spate/
Alina, Galati

Share
O romanca mandra-n toate ar trebuie sa fie puternica, hotarata, independenta, in stare sa se descurce singura, sigura pe ea, sa fie informata , sa aiba o vasta cultura generala, sa zambeasca mereu, sa se descurce in bucatarie, dar in acelasi timp sensibila si sa nu-si piarda din feminitate ."Femeia e forta motrice a vietii. Barbatul e doar cheia de contact." - Valeriu Butulescu
Valeria, Ploiesti

Share
Valeria Vlad
O romanca mandra-n toate ar trebuie sa fie puternica, hotarata, independenta, in stare sa se descurce singura, sigura pe ea, sa fie informata , sa aiba o vasta cultura generala, sa zambeasca mereu, sa se descurce in bucatarie, dar in acelasi timp sensibila si sa nu-si piarda din feminitate ."Femeia e forta motrice a vietii. Barbatul e doar cheia de contact." - Valeriu Butulescu
Valeria, Ploiesti

Share
Eu sunt mandra pentru ca sunt mama unei fetite de 7 ani extraordinare,si sotie. Femeia Mandra-n toate cele trebuie sa fie agreabila ,mereu cu zambetul pe buze, protectoare, sociabila, optimista şi fermecatoare,.. , Femeia mandra-n toate cele e femeia care stie sa fie mama, iubita, prietena sotie, femeia care creaza un mediu ambiant si armonios pentru linistea caminului si a vietii de zi cu zi
Gabriela, Hunedoara

Share
O romanaca adevarata trebuie in primul rand sa fie o buna gospodina in preparatele romnesti,sa fie o femeie iubitoare de folclor,sa iubeasca traditia,sa fie o femeie curata,sa se faca iubita de cei dragi sa fie doamna si in casa,dar si in societate,sa se ingrijeasca si sa isi respecte familia si pe Dumnezeu.
Catalina, giurgiu

Share