"Cea mai minunată femeie din lume este cea care te iubeşte cu
adevărat şi pe care-o iubeşti cu adevărat."
  Mircea Cărtărescu

 • Laura Ana-Maria LI
 • Mariana Buf
 • Cristina Ana Laslo
 • Madalina Munteanu
 • Mihaela Mariana Balaci
 • Georgeta Talmaciu
 • Carmen-Ana tanase
 • melinda draghita
 • Ioana-Madalina Nicola
 • Georgiana Laura Silvia Sararu
 • daniela tabirtoiu
 • Cristina Mihai

Concurs

Este adevarata eroina de pe acest picior de plai.Scrie povesti frumoase de viata si este centrul micului ei univers.Inarmata cu un zambet irezistibil si fin simt al umorului,iese învingătoare din orice lupta.Este de partea adevărului,a binelui.Cultiva frumosul.De veacuri,înfrunta cu stoicism vicisitudinile si este floarea cea mai mandra care impodobeste locurile natale.
Zinica, București

Share
De ziua ta,draga romanca,aminteste-ti ca esti comoara cea mai de pret a Romaniei pitoresti.Esti ca soarele,raspandesti lumina si caldura.Si esti ocrotitoare ca o zana buna.Cu sentimentele tale frumoase si cu iubirea nemarginita,esti cea mai bogata femeie din lume.Prin tot ce faci,esti demna de admiratie.Esti cel mai fermecator ambasador al Romaniei.Ne mandrim cu tine!
MARIA-LUCIA, BUCURESTI

Share
De ziua ta,mandra romanca,aminteste-ti ca esti ca Romania pitoreasca,o comoara inestimabila.Esti leaganul vietii , soarele care aduce lumina si caldura.Si ocrotesti,ca o zana buna.Te prinzi in hora vietii si esti o invingatoare.Privesti cu mandrie spre trecut si cu incredere spre viitor.Sentimentele tale frumoase te fac cea mai bogata femeie din univers.Esti demna de admiratia noastra!
Maria-Lucia, Bucuresti

Share
O romanca are, in primul rand, Farmec: acea combinatie de inteligenta, frumusete si grija pentru cei apropiati. La care se adauga o doza mare de curaj pentru a depasi toate "asperitatile" vietii.
Larisa, Bucuresti

Share
numai si numai FARMEC
TACU, ROVIGO-ITALY

Share
Pentru mine,mandria de a fi romanca se identifica in principal cu cateva repere si cu cateva valori.Reperele sunt:limba romana, cultura romana,iar ca valori: increderea in familie,increderea in solidaritate,increderea in capacitatea de a ne implica in proiecte care sa ii aduca pe cetateni impreuna,o incredere moderata in viitorul acestei natiuni,o mandrie cateodata cu gust trist.
Maria Terezia, Bucuresti

Share
. Noi, romancele, ar trebui sa fim mandre de ceea ce suntem. Sa ne iubim asa cum ii adoram pe cei dragi, Sa cautam Frumosul si sa ii invaluim cu pofta de viata pe cei din jurul nostru. Intelept ar fi sa uitam de diete si regimuri, sali de fitness sufocante si sa ne intoarcem la esenta, la stralucirea pierduta a vietii. Acolo ne vom redescoperi, pe noi, femeia-copil, femeia curajoasa.
Laura, Lugoj

Share
O românca mandra-n toate cele este în primul rând o femeie sensibila, o mama/bunica desăvârșită și o nevasta senzațională. Calitățile de baza a femeii în general sunt:Virtutea- sa-i îmbrace Inima, modestia- sa-i lumineze fruntea, blândețea- sa-i stea pe buze și munca- sa-i înnobileze mâinile.
alis, bistrita

Share
E romanca? E mandra-n toate?Atunci, cu certitudine, are TOATE calitatile!
Ofelia Cornelia, Cluj- Napoca

Share
Elena
Prin definitie, o romanca este "mandra-n toate cele" si nu spun asta doar de complezenta, ci pentru ca este perfect adevarat. Romancele sunt inzestrate cu acea frumusete naturala care te poate opri din drum doar pentru a le privi. Romancele stiu sa fie delicate dar puternice, sensibile dar echilibrate, pasionale dar respectabile.
Elena, Bucuresti

Share