"Cea mai minunată femeie din lume este cea care te iubeşte cu
adevărat şi pe care-o iubeşti cu adevărat."
  Mircea Cărtărescu

 • OANA HERLEA
 • Lacramioara Capraru
 • Dana Maria Olteanu
 • Oana Cojocaru
 • Alexandru Ciura
 • Doina Ana Butman
 • ANDREEA ANAMARIA andresan
 • Nicoleta Botezatu
 • EMILIA MILITARU
 • Delia Mocean
 • Manuela Balan
 • Maria Petrescu

Concurs

Faptura zamislita din iubire si din stele, romanca mandra-n toate cele, fara de tagada, nu da nefericirii vreme s-o cuprinda si nici poverilor sa o invinga. Transforma cu tenacitate fagaduintele in fapte, face din fiecare zi o sarbatoare si asterne-n urma timpurilor si anotimpurilor sale multa lumina, speranta si culoare.
Stela, Braila

Share
Capacitatea de a vedea jumatatea plina a paharului indiferent de exercitiile pe care viata I le scoate in cale este una din calitatile unei romance. Pentru a te mandri este nevoie sa reusesti, deci sa perseverezi mereu, cel putin asa fac eu. O romanca mandra-n toate isi traieste fiecare zi realizand toate lucrurile care sunt considerate a fi importante pentru corp, minte si viitor.
Mihaela Andra, Galati

Share
Alina Nistor
Romanca mandra-n toate cele trebuie sa fie, in primul rand, mandra de ea. Sa fie romanca increzatoare, ce calca drept si apasat, raspandind in urma ei frumusete, prospetime, visare. Mandra ca face totul perfect, greseste doar pentru a invata; zboara peste granite, aratand lumii intregi ca romancele sunt mandre-n toate cele.
Alina, Bucuresti

Share
Alina Dita
Este o visatoare care stie visul sa-l zamisleasca, din inima sa-l iubeasca, cu ochii sufletului sa-l priveasca. Iar visul ei va creste mare, va inflori si sufletul i-l va hrani! Din traditia strabuna el va fi inspirat! Toti se vor mandri si pe romancuta o vor iubi caci in al ei vis cu totii cu bucurie vor trai. Pe ea fecioara, femeie si mama o vor numi, intr-un cuvant" romanca" se va...
Alina, Rm Vilcea

Share
DANIELA DRAGOMIR
Acea romanca pentru care esecurile sunt doar un pas mai aproape de succes!
DANIELA, BRAILA

Share
Consider ca o femeie indeplineste calitatea de a fi romanca atunci cand are grija de frumusetea de care nationalitatea a inzestrat-o, cand stie sa se bucure si sa aprecieze spiritul romanesc- cultura, muzica, dansul si mancarea romaneasca. Femeia romanca are o frumusete atat interioara cat si exterioara, este isteata, o buna sotie si o mama minunata!
Madalina, Iasi

Share
Societatea in care traim este un parc deschis pentru toti cu multe "Flori" presarate, dar te opresti in fata celor mai frumoase, mai inmiresmate, mai colorate, mai mandre dintre toate, carora Soarele le-a daruit tot ceea ce este mai magic si generos in natura- acestea sunt ramancele oriunde s-ar duce , aceasta sunt EU- o floare fermacatoare care ocrotesc si cresc "Flori
cornelia, pitesti

Share
Societatea in care traim este un parc deschis pentru toti cu multe "Flori" presarate, dar te opresti in fata celor mai frumoase, mai inmiresmate, mai colorate, mai mandre dintre toate, carora Soarele le-a daruit tot ceea ce este mai magic si generos in natura- acestea sunt ramancele oriunde s-ar duce , aceasta sunt EU- o floare fermacatoare care ocrotesc si cresc "Flori".
pantelimon, pitesti

Share
Calitatile unei romance mandra-n toate cele sunt puritatea, naturaletea si sinceritatea unei femei, dragostea fata de cei din jurul sau si nu in ultimul rand respectul fata de persoanele care o inconjoara.
Mariana Loredana, Timisoara

Share
Este doamna invaluita cu Farmec de peste 120 ani.Are stil cuceritor de diva si spirit ludic.Este un amestec de emoții,pasiuni,calitati innascute.100 de femei intr-una.Cu ambitie si simtul umorului,este învingătoare in lupta cu viata.Merita o diploma de excelenta pentru succesul in tot ce realizează.Pentru polivalenta sa.
Lucia, București

Share