"Cea mai minunată femeie din lume este cea care te iubeşte cu
adevărat şi pe care-o iubeşti cu adevărat."
  Mircea Cărtărescu

 • Capatina Mariana
 • Monica
 • DIANA VALEA
 • Ruxandra Gabriela Moldoveanu
 • Simona Elena Leasa
 • DANIELA STINGACIU
 • Veronica Felicia Bilboc
 • LAURA MINODORA Durla
 • Simona-Ileana Niculae
 • elena ghimpu
 • Bianca Pavel
 • Valentina Tuţă

Concurs

O româncă mândră-n toate cele poartă în suflet cu bucurie numele: Nadia, Elisa Zamfirescu-prima femeie inginer, Sarmiza Bilcescu-prima femeie doctor în drept, ele scot la lumină minunatele plaiuri carpatine. Ea ştie că ţara ei nu înseamnă numai "fete frumoase" şi "vampirul Dracula", ci înseamnă oameni inteligenţI, sărmăluţe delicioase,...
Ioana-Raluca, Piatra Neamţ

Share
irina comnea
frumusete interioara si exterioara.
irina, calarasi

Share
trebuie sa se faca remarcata prin modestie, simplitate.
dumitra, galati

Share
madalina
O româncă mândră-n toate are o multitudine de calități. Dupa cum știm româncele sunt cele mai frumoase din lume, nu doar având un aspect plăcut, ci si o minte ascuțită și o vrednicie înnăscută . Româncele sunt gata oricând sa învețe orice (de la un nou fel de mancare, până la a conduce o afacere sau pana la a repara un dulap).
madalina, bucurești

Share
Maria-Alexandra Velcelean
Modesta, sofisticata prin simplitate cu o vocatie de a imprastie pozitivitate si voie buna in jurul ei, fermecand pe oricine.
Maria-Alexandra, Timisoara

Share
Femeia , in toata splendoarea ei trebuie in primul rand sa fie naturala . Nimic nu este mai minunat decat atunci cand vezi ca acea superba femeie este romanca si nu se sfieste cu asta , ba chiar se mandreste .Romanca mandra-n toate cele trebuie sa emane frumusete naturala , iubire , intelegere si nu in ultimul rand , ea trebuie sa fie cinstita cu propria-i persoana si cu ceilalti.
Claudia, Botosani

Share
Diana
Romanca trebuie sa fie constienta de calitatile ei,sa stie sa si le puna in valoare,caci fara indoiala,nu duce lipsa de ele!Diplomatia,eleganta,hotararea fac din ea un lider desavarsit!Capacitatea de a fi o mama buna,de a ierta cand trebuie,de a fi o sotie desteapta,fac din ea o familista extraordinara!EAtrebuie sa fie mandra ca e femeie,caci in mainile ei sta puterea de a infrumuseta fiecare zi!
Diana, Focsani

Share
Romanca cu mandrie isi duce rolul vietii, zambeste chiar si-atunci cand destinul nu o ajuta. Are parul frumos si chipul mangaiat de soare,mandra de frumusetea ce o poarta.
Ludovica, Bistrita

Share
Rita-Teodora
O romanca mandra-n toate cele e bine sa fie independenta (din punct de vedere financiar, social), sanatoasa, sa faca miscare, sa stie sa transforme mancarurile traditionale romanesti in bunatati sanatoase, sa stie sa se organizeze si sa-si faca din casa un loc primitor de oaspeti.
Rita-Teodora, Cluj-Napoca

Share
Calitatile trebuie sa fie urmatoarele:frumoasa,ingrijita,curata,desteapta,goapodina si serioasa. Si nu in ultimul rand sa foloseasca produsele farmec sunt cele mai bune.
simona, botosani

Share