"Cea mai minunată femeie din lume este cea care te iubeşte cu
adevărat şi pe care-o iubeşti cu adevărat."
  Mircea Cărtărescu

 • liliana neg popescu
 • Maria Vlad
 • Alexandra Gheoarca
 • andreea mihaela pauna
 • elena lica
 • Elena Georgiana Raileanu
 • Park Silvia
 • Andra-Cristina Trifu
 • anca bejan
 • Anca Nicolescu
 • antoneta gilea
 • Liliana

Concurs

Gabriela-Iulia Patrascan
o romanca mandra-n toate cele trebuie sa fie frumoasa, desteapta si devreme acasa! :)
Gabriela-Iulia, Bistrita

Share
Pe umeri pletele-i in valuri curg,Obrajii-i sunt ca fructele in parg,Se prinde mandra in hora vieții,Cu haz ii vine de hac tristetii.Spune legende românești,Te-nvata frumos sa traiesti.Creste un copil,un pom planteaza,E mandra de tot ce realizează.Gandurile sufletului le scrie pe blog Si e profesionista la al sau job.Intruchiparea Farmec-ului femeiesc,Într-un colț de rai pamantesc.
Marilu, București

Share
O romanca mandra-n toate cele trebuie sa fie demna, sa nu uite de unde a plecat, sa-si respecte originile si sa fie mandra ca-i romanca bineinteles. Eu si bunica mea care are naul acesta face 100 ani.
SANDA, BAIA MARE

Share
Sa fie in primul rand om,sa fie buna la suflet,frumoasa si asta nu inseamna la trup ci la minte,sa fie cat de cat gospodina,sa iubeasca animalele si sa aiba acea sclipire in ochi!
Mihaela Georgiana, Bucuresti

Share
Sunt mandra ca sunt romanca.iar acest lucru se vede pentru ca inca traiesc in Romania.nu am plecat,asa cum au facut altele,care au uitat de tara lor si de originea lor.traiesc intr-o tara minunata si m-am nascut intr-o tara minunata.chiar daca uneori as vrea sa plec,nu pot sa renunt.vreau sa stie toata lumea:sunt o romanca mandra.
Raluca, Oradea

Share
A fi romanca-i o mandrie si toata lumea vreau sa stie/La noi femeile’s frumoase,destepte foc , manierate./Mamici,bunici,fiice,surori,indiferent de varsta lor,Romancele sunt minunate,un sarm deosebit au toate./Stiu sa gateasca,stiu sa coase,au casele mereu curate;Sotii desavarsite sunt si cariere si’au facut./Fi gratioasa,sincera si blanda,fi vesnic reunoscatoare pt ca esti Romanca! :)
LIGIA-CRISNA, RESITA

Share
Ni s-a dus vestea ca suntem femei frumoase. Numai faptul ca suntem romance ar trebui sa ne faca mandre. Nu strica in plus naturaletea, bunul simt, buna crestere, glasul bland si ochii sinceri!
Catalina, Galati

Share
Să fie femeie și afară și-n casă. Să știe ea, inainte de toți, cât e de frumoasă. Românca mandra-n toate cele e femeia care iși poartă în primul rând zâmbetul pe post de machiaj. Româncă mandră-n toate cele este mama, este bunica, sunt eu.
Simona, Poiana Teiului, Neamt

Share
ana liliana Cristescu
mindria nu consta doar in frumusetea exterioara trebuie sa fie si interioara cu suflet iubitoare de semeni atenta cu cei din jur si atunci e mindra-n toate cele
ana liliana, cluj napoca

Share
O femeie trebuie sa fie in general curata, educata, ingrijita si mereu sigura pe ea., Iar daca este vorba de o romanca , aceasta pe langa cele mentionate trebuie sa isi conserve frumusetea innascuta.
Valentina, Craiova

Share